Závěrečný turnaj dětí TK Mikulov

03.10.2016 21:04

První říjnovou sobotu se sešly děti Tenisového klubu v Mikulově na kurtech, aby mezi sebou změřily své síly. Turnaj jednotlivců klubu proběhl ve třech věkových kategoriích - minitenis (ročníky 2009, 2010), babytenis (2007,2008) a mladší žáci (2004,2005,2006).

Počasí nám přálo, bylo krásné babí léto. Dopolední hodiny byly vyhrazeny pro první dvě jmenované kategorie, odpoledne po obědě se pak sešli mladší žáci a žákyně.

Trenérský a organizační tým v jednom (Kubrycht, Brychta, Schmid) si pochvaloval hojnou účast. Zde jsou počty zúčastněných:

- mini - 20 účastníků

- baby - 10 účastníků

- žáci - 6 účastníků

- žákyně - 11 účastnic

Celkový počet 47 soutěžících je tak velmi hezkým číslem.

Přišel také velký počet rodičů, kteří fandili, jak to jenom šlo. Pro některé z dětí šlo možná o první turnajovou zkušenost, jiné jsou již ostřílenými bojovníky z mnoha předchozích zápasů. Došlo na úsměvy i slzičky, podle toho, jak se komu dařilo. A výsledky? Zde jsou vždy první tři v každé z kategorií:

Minitenis - 1. Laššan Radek, 2. Šmidová Nina, 3.Bucňák Adam

Babytenis - 1. Fuis Alex, 2. Brychta Tomáš, 3.Kovacs Adam

Mladší žáci - 1. Imrišek Lukáš, 2. Jón Mikuláš, 3. Čížek Adam

Mladší žákyně - 1. Brucháčková Anna, 2. Židelová Viktorie, 3. Holubová Karolína

Ve fotogalerii jsou umístěny momentky z této povedené akce.

Touto cestou bychom také rádi poděkovali finančnímu sponzorovi celého turnaje. Tím je Jihomoravský kraj. JM kraj poskytl dotaci jednak na trenérské pomůcky, které budou využívány trenéry (potažmo dětmi) v dalších letech, ale také na ceny do tohoto turnaje.  

Za organizační tým

Kamil Čížek