Turnaje dětí pod hlavičkou ČTS

17.09.2016 21:21

S potěšením mohu napsat, že se rozšiřuje pomaličku počet dětí, které hrají nejen soutěže družstev za TKM, ale jezdí také na turnaje jednotlivců. Pro sportovní růst dětí je to bezpochyby důležité a i touto cestou chci povzbudit rodiče dětí, kteří uvažují o budování tenisové výkonnosti svých dětí ... jezděte na turnaje jednotlivců.

Není vždy nejdůležitější hledisko okamžitě vítezit. Ale je fajn, aby děti na turnaje jezdily a získávaly zkušenosti. Platí zde okřídlené "co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš :)".

V letošním roce se již minimálně na jednom turnaji (ale většinou na více) objevují tito naši svěřenci: Ivičičová Hana, Konešová Karin, Štěpánová Nicole, Židelová Terezie, Brucháčková Anna, Čížek Adam, Židelová Viktorie, Fuis Alex, Brychta Tomáš.

Zatím nejhezčí úspěch má na svém kontě Brucháčková Anička, které se podařilo vyhrát turnaj kategorie D na ŽLTC Brno začátkem září. Gratulace.

Konkrétní počínání dětí je možné vidět na webových stránkách Českého tenisového svazu - www.cztenis.cz

Jsem rád, že trenéři děti motivují i k turnajům jednotlivců a dětem přeji dobrý tenisový růst v mnoha zápasech, které je čekají.

za výbor TKM - Kamil Čížek