Ohlédnutí za tenisovým kempem

29.09.2020 00:00

TENISOVÝ KEMP

V prvním srpnovém týdnu se tedy uskutečnil tenisový kemp pro děti ve věku od 8 do 14 let. Kempu se zúčastnilo 26 dětí rozdělených do tří kategorií – babytenis, mladší žáci a starší žáci. Novinkou letošního kempu byl vlastní nahrávací stroj, který tenisový klub zakoupil s cílem zlepšení tenisové techniky. 

Pro děti byl opět připraven bohatý program plný herních aktivit. Začínali jsme každodenní rozcvičkou, následovala tenisová výuka a aktivity mimo kurty. Tenisová výuka probíhala pod vedením kvalifikovaných trenérů Aleše Bedřicha, Dity Medkové a Adama Douška. Dopolední kondiční tréninky pod vedením profesionálního kondičního trenéra Petra Dohnala byly zaměřené na fyzickou přípravu a koordinaci. Odpolední cvičení jógy s lektorkou Janou Richterovou naopak pomohlo regeneraci svalů a děti se rovněž naučily relaxační techniky. O animační program kempu se staraly Lenka Danielová, Eliška Doušková a Terezka Ilčíková. 

Všem jmenovaným děkujeme za obětavou práci a profesionální přístup. Děkujeme také rodičům dětí, kteří nás zásobovali ovocem, zmrzlinou či jinými pochutinami. 

O zábavné odpoledne se tentokrát dětem postaral Petr Dohnal se svým sportovně naučným programem „Vlkodlak“. 

Letní tenisový kemp jsme jako vždy zakončili turnajem s těmito výsledky:

Babytenis: 1.místo Jiří Šilinek, 2.místo Alex Horváth , 3.místo David Hrnčiřík 

Mladší žáci 1: 1.místo Ema Floriánová, 2.místo Mikuláš Daniel, 3.místo David Ilčík 

Mladší žáci 2: 1.místo Richard Křižan, 2.místo Patrik Šnajdr 3.místo Nela Jendrášková 

Starší žáci: 1.místo Robin Jeřábek, 2.místo Ivo Burian, 3.místo Jan Růžička 

Starší žákyně: 1.místo Flóra Sukupová, 2.místo Nikola Křižanová

Vítězům ještě jednou moc gratulujeme! Děti si odnesly poháry, medaile, pamětní listy a spoustu drobných dárků.

Závěrem bychom chtěli poděkovat našim hlavním sponzorům: Městu MIKULOV, Vinařství Volařík, Vinařství Šilinek, Haně Ilčíkové – FOTO, Vít Kadrnka -  Spectacular a rovněž všem dalším, kteří náš klub a tedy naše děti a mládež podporují.