Turnaj v mixu

27.08.2016 17:00

V sobotu 27.8. pořádal náš klub v pořadí již 5. ročník Double mix.

Zahájení turnaje bylo v 9 hodin ráno a asi to byl jeden z důvodů, proč se turnaje zúčastnily pouze 4 hráčky. 

Nezbylo než nahradit dvě hráčky dvěma hráči. Hrálo 6 týmů, systémem každý s každým. Každému hráči se sčítaly výsledky z 5 zápasů.

Konečné pořadí: 

1. Monika Vočková,  Jaroslav Petr

2. Václav/a Konečný/á, Pavel Vočka

3. Jitka Švestková, Marek Václavík.

 

Turnaj probíhal až do vyhlášení výsledků v pohodě. Stížnost jednoho z účastníků turnaje /skončil na posledním místě/, že nebyly do výsledků zahrnuty všechny parametry, bude projednán ve výboru TKM, který bude zasedat příští úterý při otevřenými dveřích.

 

Přítomni diváci /zúčastnili se společného obědu/ se shodli na tom, že turnaj měl vysokou úroveň. A skutečně spousta míčků skončila za 4m plotem.

Po poradě se správcem doporučila veřejnost přímo nominovat některé účastníky do hl. podzimního turnaje, kterým je Fišerův memoriál -  so 17.9.2016.

A tak letos poprvé tento turnaj zpestří nejméně 4 mix páry, které nemají jiné ambice, než rozcvičit favority a uvědomit si, že jejich místo na těchto prestižních turnajích spíše není.

 

Na snímku ze sobotního turnaje - najdete ve fotogalerii z roku 2016, poznáváme zprava J.Crhana s cenou za včasný příchod na turnaj /láhev archivního vína/, ke které vznesl jmenovaný

poznámku, že "proč mu to dávají, když ta flaška už není vratná" :)

Mix turnaj byl ukončen sborovým: NASHLE v so 24.9. NA TURNAJI PRAVDY!