Soutěže dětí začaly

11.05.2016 15:27

Jako každým rokem, i letos jsme v klubu přihlásili děti do krajských soutěží družstev. Máme družstva v kategoriích minitenis, babytenis a mladší žáci.

Jak soutěže fungují?

V kategorii mladších žáků hrají za družstvo vždy 4 chlapci a 2 děvčata. Každý si odehraje jednu dvouhru za své družstvo. A následně jěště jednu čtyřhru. Celkem se tedy odehraje 9 zápasů proti druhému týmu v daný soutěžní den. Mladší žáci jsou letos ve skupině dalších 6 družstev z Brna.

V kategorii babytenis hrají vždy 4 děti (nerozlišuje se na chlapce a děvčata). A opět si každý odehraje jednu dvouhru a jednu čtyřhru. Celkem tak odehrají 6 zápasů. Babytenisté mají v tabulce také 6 dalších družstev. Složení měst je pestřejší.

A konečně v kategorii minitenis hrají také 4 děti. Ovšem mají kratší počítaní sad, jen na body a každé z dětí hraje dvě dvouhry. Čtyřhry se v této kategorii nehrají. Naše družstvo má letos další 4 soupeře v tabulce.


Odkazy na výsledky dětí uvádím níže. V průběhu května a června budou odehrány všechny zpasy. Můžete shlédnout počínání mikulovských tenisových nadějí.


Zatím hráli již dvě své utkání naši mladší žáci. A jsou úspěšní ve svém snažení. Tak budeme fandit dále a těšit se na další výsledky.


Mladší žáci - www.cztenis.cz/mladsi-zactvo/druzstva/sezona/2016/soutez/5289

Babytenis   - www.cztenis.cz/babytenis/druzstva/sezona/2016/soutez/5355

Minitenis     - www.cztenis.cz/minitenis/druzstva/sezona/2016/soutez/5369